Belediye Hizmet Binası 139

Gelişen Somanın sorunlarına cevap veremeyen eski Belediye Binası yıkılarak Belediyenin bütün birimlerini bir araya getirecek yeni belediye hizmet binamız 850 m2 taban alanı, 5.000 m2 kullanım alanına sahip olup Zemin + 4 kattan oluşmaktadır. Zemin katında 15 adet işyeri yüklenicinin uhdesinde olup, 1. 2.3. ve 4. katlar Belediye hizmet Binası olarak düzenlenmiştir. Belediye Hizmet Binası inşaatı kat karşılığı yöntemi ile ihale edilmiş olup, Belediye kasasından hiç para harcanmamış ve üzerine yükleniciden ihale arttırım bedeli olarak  710.000 YTL (KDV dahil) Belediyemize gelir elde edilmiştir.  Teslim Süresi 16 ay olup, 26/12/2008 tarihine kadar teslim edilecektir.